TOP
SQA Лични

Напускам Microsoft Windows test team

Е, май вече беше време официално да се откажа, като част от официалния тест екип на Microsoft corp., който се занимаваше с част от тестовете на Windows Vista и “натруфеният” за мен Windows Fiji (Windows Vista Media Center Edition).
Участието в екипа им ми датира от 2005г., когато към бившият ми работодател имаш поставена задача за провеждането първо на security тестове, а и после на официални бета тестове на операционната система.
Беше интересно … с доста хора от централата на Microsoft се запознах, а и което е по-важното те се запознаха с мен :)
Отказвам се, защото просто не ми стига времето! На работа във Верео, после трябва да отделям време за моите проекти…събота и неделя пак работа, вместо да си почивам. Приятелката ми взе, да се чувства пренебрегната.
Добре е казал народа…с две дини под една мишница – трудно. А аз бях взел доста повече от 2.
Сега изцяло се концентрирам върху текущата ми работа. Ще отделям повече време на момчетата от www.SEO-Bulgaria.Info, както и на www.SQA.bg. Имам идея да се съсредоточа върху записването на видео лекции за основите на SQA, но да видим…
Също така, ще обърна внимание и на Димитър от ФКолор, защото със SEO-Bulgaria.Info, станахме официални партньори и там ще се очертава доста работа следващите няколко месеца.
Те това е…в заключение мога да кажа:

ДОВИЖДАНЕ, MICROSOFT!
При вас беше интересно, имаше тръпка да опиташ и тестваш новите продукти, преди всички останали. Супер яко отношение и приятелска атмосфера, независимо от разстоянията. Само напред и не им са давайте на линуксджийте :P

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

5 COMMENTS
 • Георги
  16 years ago

  Аз пък от скоро открих света на MS, чрез VisualStudio 2008 и SharePoint Services and Server. Поздравления, за опита! И поздрави на Митко…

 • tech_noir
  16 years ago

  Абе верно ли има човек, дето ги тества техните продукти преди да ги пуснат в продажба :0. Мислех че е просто маркетингов мит.

  щото не личи особено

 • Sentinel
  16 years ago

  Мислех, че съм последния оцелял, който харесва, предпочита и работи с продуктите на Microsoft… Радвам се да разбера, че има и други “закърмени с Windows”… :)

 • Kalin4y
  16 years ago

  а що да са бием…нямаш шанс :P
  Аз съм “закърмен” с идеята за Windows и така ще си остана :) А да бъдеш част от една такава голяма корпорация…има си емоцията :)

 • Ся кво искаш да се биеме дали M$ съкс и ЛинуксЪ рулзз или обратното? :D
  Иначе браво за отношението..не се намират много хора с толкова добро отношение към чичо бил :P

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *