TOP
SQA Разни

Полезност и superhosting.bg – да, да

Запазвам си традицията да имам хостинг акаунти в почти всички хостинг компании у нас, за да им тествам услугите. Имам едно проектче за обяви – www.obiavi.biz, което се хоства в SuperHosting.bg. Много съм очарован от поддръжката и хостинга им.
Днес ми се наложи да отворя един тикет, че да ги питам има ли някакви тулове за синхронизация на база данни, които мога да ползвам и са инсталирани на сървъра им. До тук добре…отворих страницата им за поддръжка на адрес www.support.superhosting.bg (да не говоря, че с www не иска да я зареди). Google Chrome е браузъра ми по подразбиране. superhostingОтивам да си направя нов акаунт и стигам го попълване на captcha. Да, ама картинката/кода не се визуализира. Имат линк за “Натиснете тук”, ако не я виждам, ама там всичко е на шльокавица.
Викам си, може да е от браузъра и чакай да отворя Firefix. При опит да се зареди URL, Firefox не зарежда страницата с причина “Secure Connection Failed … support.superhosting.bg uses an invalid security certificate…”.
superhostingАйде и с Firefox не мога да заредя сайта на поддръжката към superhosting.bg. Отивам да ползвам IE 8, като той ми е с емулация на IE 7. Пак проблем с липсата на кепча, като оставим настрана проблема с енкодинга и сертификата “домашно производство”.

Скъпи приятели от superhosting.bg,
може ли да ми кажете как да достъпя страницата за поддръжка ? Нима ще Ви струва чак толкова, да си купите сертификат, а не да използвате тип “гаражно” производство. Оправете си страничката за support, защото тя е едно от свързващите звена между вас и вашите клиенти. Хубаво сте го докарали на дизайн и usability, ама поне погледнете и useful на тази функционалност от дейността ви :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

10 COMMENTS
 • Стойчев
  14 years ago

  Това, че има отговор от страна на SuperHosting.bg искрено ме радва. Ще взема да се позамисля дали пробвам правилните доставчици. Поздравления за г-н Русанов.

 • Здравейте,
  Може би се заблуждавате, защото поддомейнът support беше създаден в началото на месеца само за тестови цели и това е 100% сигурно. Може би сте писал на support at superhosting.bg е-мейла, който е активен и писмата се обработват от тикет системата.
  Между другото, известяването за нов коментар не ви работи, а и часовете явно не са верни, защото в момента когато пиша това писмо в 9:58 а вашият коментар в записан от 10:33

 • Kalin4y
  14 years ago

  хм…имам спомен, че и преди съм го досъпвал и съм пускал тикети от поддомейна.
  Chris, не съм казал, че не е ефективен. Напротив, поддръжката на superhosting за мен е една от най-добрите :)

 • Здравейте,
  Извинявам се за объркването. Адресът support.superhosting.bg все още е тестов и по погрешка беше оставен публичен. По принцип не е обявяван никъде. Вие сте видели бета версията на новата ни тикет система. Поради тази причина се използва и self signed сертификат. Ще вземем в предвид препоръка за пренасочването.
  Вече от повече от три години адреса за поддръжка е https://www.supersupport.bg и не е променян.

 • Chris
  14 years ago

  Съпрота на superhosting е много добър, един от малкото, на които можеш да се обадиш по телефона, да ти вдигнат и да свършат работа…..струва си!

 • Kalin4y
  14 years ago

  дам, в последствие разбрах, че са се преместили на supersupport.bg … те май някаква мания имат всичко що е super*.bg да имат :D
  Но поддомейна им продължава да е активен и до преди този момент от там си го достъпвах съпорта, те затова това така :) … да си направят един редирект, че дан стават мазаници

 • User
  14 years ago

  Мда, съпорта е на http://www.supersupport.bg . Учудващо, дават доста адекватни отговори за времето за реакция ;) Вярно, не съм ги тормозил с кой знае какво (SSH, Remote MySQL — тез са си сред често задаваните въпроса, така да се каже; както и едно pdo_mysql въпросче), но все пак доволно.

 • bochon
  14 years ago

  Ами аз доколкото знам поддръжката е на http://www.supersupport.bg...

 • Kalin4y
  14 years ago

  ем да…ама е смешно сериозни фирми да имат тази практика. Един сертификат не струва милиони :)

 • Стойчев
  14 years ago

  Това определено е практика на доставчиците. Моят опит с ФКолор и Хост.бг показва същите резултати за сертификатите. Self-signed му е майката :)

what do you think?

Your email address will not be published.