TOP
Лични

Размисли и страсти

Последните дни ме налегнаха едни размисли и страсти, но без да гледам проф. Вучков. :) Накарах се, да се позамисля какво съм постигнал до момента и за какво да се боря занапред.
Осъзнах, че съм постигнал доста, но несъмнено има какво да искам. Все пак човек трябва да се бори и да преследва високите си цели, ако иска да расте и да се развива.
Имам добра работа, на която между другото не отдавам всичко от себе си…но това следва да се промени :) Все пак работя с много готини хора и ще е нечестно да не се раздам. Имам си собствeна, странична от работата ми дейност и едно екипче от дузина човека, което ръководя. Имам си покрив над главата, който си търси втори съжител :D Видял и преживял съм много, което несъмнено си е голям опит.
Изгубил съм доста. Изгубих близки хора – едни си отиваха, други няма да се върнат повече. Изгубих тинейджърските си години, но не съжалявам затова. Пубертета не можа да ме хване напълно … може би, затова съм си едно пораснало дете :)

Човек трябва периодично да се замисля за нещата от живота си. Малко или много това го “връща на земята” и му показва до къде е стигнал. Много е важно да знаем до къде сме, за да можем да си поставим бъдещи цели. Трябва да се борим, ако искаме да израстваме, да се развиваме. Много е правилна поговорката “Човек е толкова голям, колкото са му и мечтите!”.
Борете се за тях. Осмислете какво сте постигнали и започнете пак да се борите. Само така, ще израстнете и ще оставите нещо значимо след себе си!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

3 COMMENTS
 • Kalin4y
  14 years ago

  Мирко, опитвам се…но имам една “лоша” черта, ако може да се нарече такава, да се идентифицирам с проектите по които работя. Не мога да приема “невежеството” и глупавият инат на някои като виждам, че не са добре за проекта. Знам, че не трябва да ги приемам така нещата, ама не мога … давам част от себе си във всеки проект

 • Мирко Немирев
  14 years ago

  Дано си се научил да разделяш емоциите на работа от самата работа. Ще ти помогне да се справяш по-добре дори когато всички изглежда да са срещу тебе.
  Успех в себераздаването!

 • Пенко Пенев
  14 years ago

  Караш ме да се замисля.
  Определено ще направя анализ на живота си. Ще “зачеркна” целите, които съм постигнал и ще си поставя нови. Ще променя това, което отдавна съм искал да променя в себе си. Ще стана по-пробивен и по-уверен.

  Успех не теб.

what do you think?

Your email address will not be published.