TOP
Лични

Малко прекъсване

Последните дни направо ми е лудница на главата. Ремонта на главата, организацията на семинара, работата по проекта, SEO проекти, малко проблеми с курса, на който се записахме с колегите от Quality House…направо взе да ми “бръмва” главата.
Най-важното е, че днес ще дойдат да ми монтират климатика вкъщи, както и да донесат кухнята – чисто нова новиничка :) Ще пада яко сглобяване там, като я направя. Тази за вкъщи в Кърджали я сглобявах 5 часа…ама я оправих де. Утре ще идват и да ми слагат поръчаната преграда за едната стая от Rollplast, за скромната сума от около 1000 лева. Изглежда, че след няколко дни вече ще мога да се завърна в моето си апартаментче да спа, а не у леля ми, както се случва последната седмица. Там нямам достъп и до Интернет и ми е малко тъпо вечерно време…ама ще го преживеем.

Между другото реших сам да си стана спонсор за изработка на папките за семинара, като прибавя там логото на SEO-Consult.eu. Тя ще се яви наследник на дейността на SEO-Bulgaria.Info и смятам да “изкъртя” пазара с нея :) .
Скоро ще се осъществят и плановете ми за официално пускане на сайта за обяви за имоти, че той стана вече прословут…дооправят му дизайна и стартираме. Вече имам заявено участие от две – три агенции, така че ще има свежи постъпления :) Този ремонт направо ми изцеди банковата сметка :(

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

what do you think?

Your email address will not be published.