TOP
Лични

Вече на 24 !

Днес ставам на 24 и с всяка една изминала година човек става все по-мъдър и отговорен. Поне така казват хората, вече минали по този път.

Обичам да правя равносметка за предната година на рожденният ми ден, а не Нова година – както правят повечето, нормални хора. Лично за мен измината година беше изпълнена с много емоции, даже повече от нормалното. Най-важното е, че положителните бяха много повече от негативните случки.

Напуснах фирмата, в която работех и се отдадох на частният бизнес изцяло. В момента главно се занимавам с www.orm.bg – компания, предлагаща услуги в сферата на е-Маркетинга и онлайн популяризацията. Освен това, наскоро сключихме партньорство с една медийна група, която работи в туристическият бранш. Така се роди е-Маркетинг за хотели. Скоро ще има повече новини за него. Имаше и много емоции, покрай задълженията ми на администратор на българската версия на играта Travian – www.travian.bg. Но за тях малко по-късно, защото скоро се навършва една година от както съм начело на Травиан България.

Щастлив съм, че изживях тази година. Научи ме на много неща. Очукаме ме доволно, което ми позволи да погледна на себи си още по-задълбочено и да разбера защо постъпвам по един, или друг начин. Самоанализа показва, че понякога реагирам без да се замисля. Неща, които никога не бих ги направил за клиентски проекти, ги правя на своите – за щастие без последици до момента. Най-важното е, че човек си взима поука от действията и се старае да не ги допуска. В професионален план всичко се нарежда, като тепърва ще се развива все повече.

В личен аспект – не както ми се искаше се развиват неща, но пак не мога да се оплача. Има какво да се желае и ми се иска, жената на сърцето ми да вярва повече на думите ми и да бъде до мен по всяко едно време. Но както обича тя да казва – няма пълно щастие :) Всичко с времето си.

Човек винаги трябва да се стреми да се усъвършенства, да получава повече и положителните моменти да преобладават. Не позволявайте на враговете, на кризата, на живота да В погажда гадни номерца. Винаги има начин да ги прецакаш ти, да бъдеш щастлив, с това което имаш. Не позволявайте надеждата да си отиде и винаги намирайте време за любимите хора и най-вече – забавление. Не всичко е работа, а щастливите моменти се раждат именно тогава, когато човек се забавлява искрено!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

3 COMMENTS
 • Филми
  13 years ago

  Честито на патерица и много здраве ,и късмет.

 • Мартин
  13 years ago

  Честито, Калине!
  И всичко най-най в бъдеще! ;)

what do you think?

Your email address will not be published.