TOP
Проекти

Услуги Пловдив

Ако имате нужда от качествен специалист в град Пловдив и незнаете към кой да се обърнете – www.uslugiplovdiv.com е Вашето място.
Търсите ел техник за поправка на инсталацията вкъщи ? Имате нужда от ключар, за да се приберете вкъщи след бурна нощ, а бравата Ви се е повредила ? Детето е счупило масата или прозореца с топката ? Вратичката на гардероба се е изметнала ?
Възползвайте се от квалифицираните майстори от Услуги Пловдив, като позвъните на телефон 032 585-111 или 0897-410-411. Директно ще Ви свържем с качествените фирми в Пловдив без допълнително оскапяване на услугата.
Денонощни и аварийни услуги – ел услуги, ключарски и автоключарски услуги, ВиК услуги, дърводелски и стъкларски услуги, счетоводни и ИТ услуги, борба с вредители – мишки, хлебарки и други. Всичко това е само част от услугите, които предлагаме на територията на град Пловдив.

Повече за услугите може да научите на Интернет сайт www.uslugiplovdiv.com или като се обадите на телефони 032 585-111, 0897-410-411 и 0882-409-411 денонощно!

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
  • Кино фена
    14 years ago

    Успехи с новия проект и дано хване първо място в google за желаните думи :) Дизайнът е хубав!

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *