TOP
Проекти

WordPress теми за блогове

След като преди няколко дни си купих една тема за ново сайтче, базирано на WordPress, вчера взех решение да купя целият пакет от теми.
Може би се чудите за какво става въпрос и защо се купуват теми при положение, че Интернет блика от такива ?
Отговорът се крие при Браян Гарднър от www.revolutiontheme.com. Направо се влюбих какви теми е направил човека и реших да си купя developer package, съдържащ в себе си 9те му произведения. Не за друго, но вече на два сайта ги използвам, а не ми се дават по 200 долара за мултилиценз за всяка разновидност на темата. Цената на този пакет е 400 долара, но поне мога да си ги ползвам навсякъде и по всяко време, където реша :)
Малко зор се вижда докато се преведе WordPress темата, но поне после си заслужава – повярвайте ми!
За последният сайт за Пловдив, ползвам именно една от неговите теми – City. Тя беше промоцирана буквално преди седмица и останах впечатлен. Може би и това се оказа разковничето да си купя и целият пакет.
На всеки, който иска да има професионален портал базиран на WordPress, най-горещо му препоръчвам темите на Браян Гарднър. Великолепни са! :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

8 COMMENTS
 • Kalin4y
  14 years ago

  ся ще им метна едно око … мерси за инфото :)

 • Мъро
  14 years ago

  Бих препоръчал да погледнеш и Elegant Themes – на принципа на абонамента са (при това беше някакъв символичен), а темите са наистина много приелвкателни!

 • Kalin4y
  15 years ago

  миии да предположим, че сайта е мой ;) Мултилиценз ми дава право да ги слагам на колкото си искам домейни :) Знаеш ми ICQ и email …

 • Zalmoxis
  15 years ago

  Ами на мен също ми харесват тези теми. А в крайна сметка ти като си дал 400 долара аз мога ли на мой сайт да ги слагам или не? Примерно аз да ти дам 50 и да ми дадеш едната тема? Това нарушава ли споразумението.

 • MacTeP
  15 years ago

  Темите наистина са много добри и според мен също си заслужават инвестицията

 • На мен много ми харесва темата и изобщо Revolution темите. Според мен си заслужава инвестицията. Супер изчистени са и дават много възможности. В мрежата е пълно с теми, но като им погледнеш кода… ужас. Успех с портала!

 • Kalin4y
  15 years ago

  не е само тя, ама заради нея се реших да ги купя. Използвам Revolution pro на два сайта (купени за 200), скоро на още един ще я слагам + едната News, която трябваше да купя. Вместо да дам още 400 долара за двете теми, реших да дам толкова и да си купя всички :)
  Па е с мултилиценз … някой, ако иска да се възползва да ми пише :>

 • Longanlon
  15 years ago

  тая тема тее вдъхновила да дадеш 400 долара?!?

  човече…

what do you think?

Your email address will not be published.