TOP
Проекти Разни

WordPress теми – продължението …

Преди време ви писах за Revolution темите за блог системата WordPress, които си купих. Преди няколко седмици Браян Гарднър пусна продължението им – Revolution 2 (www.revolutiontwo.com). Темите наистина са очарователни, но нещо май черната вълна го е прихваналa :)
Отделих сромна сума за закупуването на абонамент и си ги дръпнах. Сложих една тема и ми отне около час да се ориентирам как се използва. Малко сложничко, ама за сметка на това стана готино. Уикенда смятам да я локализирам и настроя, като ще ви покажа за какво иде реч. Ще започна тестовете с Revolution office темата.

Тук ще вмъкна, ако някои иска да се възползва от темите може да ми пише, за да му пратя тази, която си хареса. Разгледайте ги на сайта на Браян и нека Революцията, част 2, да започне :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

3 COMMENTS
  • vldimpreza
    16 years ago

    Мерси за темичките.Много са готини и в скоро време ще подновя дизайна на няколко от блоговете ми.

  • Veliko Tarnovo
    16 years ago

    Много се извинявам, ама те тия теми не станаха ли безплатни вече? В смисъл, на страницата на всяка тема долу има едно “Download unsupported version”, и оттам можеш да си я дръпнеш безплатно. Може и да бъркам, ама каква е разликата дали ще си с лиценз или без, като изключим съпорта?

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *