TOP
Разни

Най-новия блогър

Колко съм горд от себе си, че приобщихме към блогърското братство един заклед не-блогър до момента. Говоря за моя колега и приятел – Михаил Кочанов. Колкото и да отрича и да не признава, той сам си кодна блог, хвърли пот и усилия да си го направи сам и почна да пише във него.
Браво, Мишо, радвам се, че отхвърли задръжките си, които таеше за блогърите и стана един от нас. Въпреки, че казваш, че не обичаш хората, които пишат по блогове…ти стана част от нас.
Радвам се за теб и че прие вярната стъпка в промоцирането си в Интернет. Да се надяваме, че скоро ще променя и мнението ти за SEO-то :)
За да се запознаете с Михаил Кочанов, може да посетите блога му на адрес – www.sietch.net.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

6 COMMENTS
 • anjela
  13 years ago

  драги форумци ако някой от вас има желание да притежава блог вместо да плаща луди пари за дърварските изпълнения на апостолов може сам да си създаде блог по свой вкус и виждане.dir.bg предлагат безплатно блогово пространство с 10 модела готов уеб дизайн( в пъти по добре изпълнен от самоделките на апостолов) за тези от вас които нямат подготовка на дизайнери .след като имате готов скелет на блога останалото е лесно има редактор с който можете да подбирате цветове шрифт и останалото изпълнение.всичко останало е само въпрос на вашето въображение и желание за успех.възможност за снимки видеоклипове и анимации.желая ви успех в начинанието

 • anjela
  14 years ago

  апостолов вместо да даваш”компетентно” мнение за чуждите блогове по добре си погледни своите.приличат на шарентия направена от 10 годишно дете което сега прохожда във веб-дизайна.

 • MacTeP
  16 years ago

  Добра работа. Само че малко трябва да поработи по вътрешната структура на сайта за да стане малко по-SEO friendly, айде Калине, давай акъли на човека :)

 • Добри Божилов
  16 years ago

  Михаил Кочанов, ревностен мой фен и почитател на правилния браузер (да се чете Интернет Експлорер), осланяйки се на “Клопките на Linux… и отворения код”, най-сетне се доказа като изгради блог, ползвайки правилната ОС.
  Осъзнайте се! Прочетете книгата ми! Не се поддавайте на комунистическите възгледи на отворения код. Такива неща като Моно ли, стерео ли… трябва да се убиват още в зародиш!

 • Блогът на този Кочанов (ама че име) е много тъп и противоречи на всички правила на интернет маркетинга. Никой не би чел подобен боклук.
  Затова, ако сте му приятели, насочете го към книгите на Апостол Апостолов, той е богат и известен, за разлика от вашия Кочанов, който е просто отрепка от задния двор на Европа.

  Книгите на Апостол ТРЯБВА да се четат, иначе ще си останете такива, каквито сте сега – бедни и никому неизвестни простаци и селяндури.

  Хайде, мека ви глава.

 • Стефан
  16 years ago

  Хе хехе ,
  Хайде да ни е честит новия блогър ;-)

  P.S. Очаква се в скоро време Stilgar да мине от светлата страна на силата ( The Mono project)

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *