< Browse > Home / Разни / Blog article: М-тел със специална програма за майки

| Mobile | RSS

М-тел със специална програма за майки

October 12th, 2011 | Без коментари | Публикувано в Разни

След програмата за безплатно използване на Fecebook през телефона, Мтел пусна специализирана такава за потребителите на най-големият български форум Bg-mamma.com, с наименование M-Tel Surf BG-Mamma. Мамите вече могат да използват безплатно любимият си форум, както през телефона си, така и през компютъра си. Двата нови пакета от Мтел, предлагат неограничен достъп до форума, който бива посещаван от около 1/3 от българските Интернет потребители.
За да се възползват от услугата, мамите трябва да посетят един от офисите на мобилния оператор и да предоставят имейла си, с който са регистрирани във форума. След като бъде направена проверка, тя бива активирана.
Пакетът за мобилен телефон е с месечна такса 6,40 лв., включващ 100 MB трафик. Към него мамите могат да се с добият и с нов смартфон на страхотни цени. Мобилният интернет от М-тел, предвиден в програмата е с тарифен план на стойност 10,90 лв.
Несъмнено, най-големият мобилен оператор в България – Мтел, има изградена добра социална политика, като 5% от всички такси, ще бъдат дарени на проекта ”САМ–Социална адаптация за младежи”.
Компанията не спира да изненадва своите с клиенти с множество планове и услуги, които им предоставя. Успоредно с това Мобилтел ЕАД се оказва компанията с най-прозрачна и ясна дарителска кампания, за което получава и множество отличия.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2677 views, 1 so far today |

Leave a Reply