TOP
Бизнес

за отговорности и задължения …

Когато сте част от екипа на дадена фирма или организация вие очаквате от нея някакви поемане на отговорности и задължения към вас, като част от организацията… и най-важното тя да ги спазва.
Днес, когато ИТ средата и фирмите са изключително конкурентни, пазара е развит доста добре и професионалните, добре обучени кадри са кът, най-важното условие е да направиш всичко, за да ги задържиш при теб. Какво по-добра мотивация от добро заплащане и най-вече поета отговорност от фирмата за която работиш.
Най-силното демотивиращо нещо при работата, когато си част от даден екип е закъснение при заплащането за изработен труд и спазване на поетите ангажименти към теб от ръководството на компанията. Нищо не би ме демотивирало да работя повече от 1 или 2 седмици забавяне на заплатата, че да не казвам и повече. В днешно време все пак не работим за красивите очи на мениджърката :)
Също така и когато даден работодател поеме ангажимент и не си го спази към теб от гледна точка на сигурността в работния процес.
За нищо на света не допускайте такива неща да се случват във вашата фирма. Като част от висшия мениджмънт в дадена организация се задължени да осигурите сигурност и мотивация на персонала си, защото от тях зависи дали ще привършите дадения проект в крайните срокове и дали ще остане доволен клиента от свършената работа.

Интересно ми е да разбера, кои неща най много ви демотивират и какво искате да се промени във вашата фирма, за да работите с удоволствие и да не се притеснявате за финансовата си осигуреност ?

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
  • Kalin4y
    16 years ago

    Тончо, това е просто пример :P

  • Toncho
    16 years ago

    Не стига, че работата не е интересна ами няма и заплати … Кефи ме как не си споменал фирмата.

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *