TOP
Разни

Нова детска градина

Тези дни вече започна за функционира нова детска градина точно срещу нас. Не мога да повярвам, че община Пловдив инвестира в такива проекти и това може само да ме радва. Щом има нови градини, значи има и покачване на раждаемостта. Напук на всички социолози – няма да изчезнем като нация :)
Всяка сутрин да се събуждаш от детски глъч и врява – има си някаква зареждаща сила, но е и малко дразнещо, ако си купонясвал предната вечер.
Можем да си пожелаем да има все повече такива моменти и българите да запазим детето и българското в себе си! А и много детски глас и веселба в градина “Албена”.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

10 COMMENTS
 • Озеленяване
  12 years ago

  Браво! А тук в София, трябва да имаш все по-често споменаваните “връзки”, че да заведеш детето си на детска градина!

 • Браво браво! Трябва да има детски градини! Трябва да има и деца! Дано само родителите не ги изпратят да учат в чужбина след навършването на пълнолетие

 • Luxgarden OOD
  13 years ago

  Хубаво е че на фона на цялата тази криза има и хубави неща, които се случват в тази държава. Трябва по-често да създаваме детски градини за да могат нашите деца да не израстват при бабите си, а родителите им да се чудят как да ходят на работа…

 • Kalin4y
  13 years ago
  AUTHOR

  В квартал Тракия отвориха врати още две детски градини. Да не повярваш чак, че Славчо се с загрижил толкова за пловдивските деца :))

 • Ники
  13 years ago

  До Филип: Скоро няма да ни огрее, Бай Бойко ни даде възможност да си возим децата по цял ден в метрото… като ги зарежеш сутринта, си ги вземаш следобед, а те цял ден въртят Люлин-Младост ;)

 • Калин
  13 years ago

  Доста по-добре изглежда от онази, в която съм бил като малък :D

 • MacTeP
  13 years ago

  Браво на община Пловдив в такъв случай. Приведи се във вид и бягай да снимаш ;)

 • Kalin4y
  13 years ago
  AUTHOR

  не, община Пловдив е прави :) … и вече е пълно с дечурлиги. Вътре да направя снимки, ама нещо нямам представителен вид днес – ше уплаша децата, трябва да се обръсна :D

 • MacTeP
  13 years ago

  Е браво, хубаво е да се случват такива неща. Иначе градината изглежда доста добре, поне на външен вид, сигурен ли си че не е частна?

 • Филип Дечев
  13 years ago

  Страхотна е! Айде дай Боже/Бойко и в София да се похвалим с 2-3-4 такива

what do you think?

Your email address will not be published.