TOP
Лични

А дали не съм тъп ?

Честно да си кажа в момента се чувствам доста тъп. Колегите ми от курса в Университета по хранителни технологии днес се явиха на държавен изпит и го издържаха всичките успешно. Аз и още 4-5 човека не можахме да се представим там, поради определен брои невзети изпити.
Незнам как се чувстват те, ама съм с усещането, че съм тъп и съм в депресивно състояние :D
Четири години блъскаш едно висше и после заради няколко изпита, между които технология на храните от животински произход, енергиен анализ и механика, не мога да се дипломирам и да си сложа онези три буквички пред имено (б.а. за инж. говоря, ако не сте разбрали :) ).
Каквото такова, остава да се радвам на колегите от курс “Индустриален мениджмънт” и да им стискам палци да се реализират в професионалната сфера.
Особедно се радвам на Венета, че успя да се дипломира и сега е напълно свободна да се отдаде на максимум на проекта за обявите.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

9 COMMENTS
 • Kalin4y
  15 years ago

  Пламене, аз на УХТ съм дал много повече от това което предлага – обучение и квалифицкация. Да оставим на страна, че този е университет, в които се преподава по хипер стари практики и преподавателите в Стопански факултет (с изключение на един професор) нищо незнаят и говорят супер глупости – а са с претенциите на “голямото добрутро” :)

 • Plamen Tomov
  15 years ago

  Ами като не струва кой знае колко, защо го учите, бе, мама му стара? Че и искате университетът да ви е задължен. Това, Героги, си е чиста проба нахалство. Като искате безплатно качествено обучение с цени подоббни на българските, идете да учите в Германия. Там ще разберете за какво иде реч и кой на кого е длъжен.

 • Георги
  15 years ago

  До Пламен Томов
  Хайде да не почваме темата, кое колко пари струва и какво качество се дава срещу нечии държавни (пак наши) пари!

 • Хайде, сега. Кой ти е виновен, че не си си взел изпитите? Със сигурност не е университетът. А пък и той (университетът) не ти е длъжен с нищо. Най-малкото поради факта, че таксите, които си плащал, не са покрили и 1/10 от парите, които са изразходвани за обучението ти. Така, че не мрънкай, а залягай над учебниците.

 • Георги
  15 years ago

  Напълно те разбирам. Същите чувства спохождат и мен. Имам 3 изпита да чистя преди да мога да завърша. Днес ме скъсаха отново и то с думите: “Ти май трябва да завършваш сега, а?” Е, ще поучиш още! И аз си уча ли уча…

 • Иван
  15 years ago

  Успех с взимането на изпитите :).

 • Kalin4y
  15 years ago

  Блум, води се Стопански факултет. Да бе, именно заради махането от главата, ама нейсе…ще чакам до Септември, че да си взема изпитите…ако си ги взема де :D
  Това УХТ съм му дал 4 години…редно и то да ми даде нещо :D

 • Иво
  15 years ago

  Здравейте колеги:) и аз отложих държавния изпит тази година заради два неиздържани изпита…

  и не сме по-тъпи, напротив!

 • Блум
  15 years ago

  Дано не си тъп, защото това означава че и аз съм тъп.. Поради някакви невзети изпити (Ел машини и апарати примерно) и аз се влача 4 години и не мога да си направя дипломната работа. Колегите ми се дипломираха хиляда пъти, някои трето висше записват, аз се оказах най-голямата мотня..
  Индустриален мениджмънт към кой факултет е? Аз съм от АИУТ, випуск 2004, това е към технически факултет.. а колкото до 3-те букви, през оная работа ми е, просто искам да ми се маха от главата :> и изпитите и ВИХВП (или УХТ както все не мога да свикна да го наричам).
  Сега съм се засилил да го взимам това ЕМА, но ще видим какво ще стане. А на теб успех с технологията от животински произход :).

what do you think?

Your email address will not be published.