TOP
Лични

Мираж в Кичука

Като горд жител на кв. Възстанически (както го знаят повечето Кичук Париж или малкия Париж) не може да не посещам и кварталните кръчми. А те са две – или поне тези две са заслужили вниманието ми. Едната е гореупомената Мираж, а другата е Тромпета. Но втората е в основен ремонт вече втори месец.
Та миналата вечер реших да посетя Миража. И това се оказа последното ми посещение там. Защо ли?
Реших да се отбия да пия една-две бири и да се видя с Венета. Поръчвах си и едни панирани топени сиренца – беше към 19часа. Пихме по една-две бири и се прибрахме по живо, по здраво. И към 12 часа вечер започнаха моите мъки – болки в корема, главоболие, отпадналост….всичко с пълните му екстри. Търпях така до 2 часа след което отидох до Бърза помощ. Оказа се, че имам хранително отравяне.
Благодаря ти, Мираже, че ми донесе това хранително отравяне. Повече на дали ще посетя една от любимите ми (до сега) кръчми в Кичука. Моите извинения, но почти целият Август месец кухнята на въпросното заведение бе в ремонт и предлагаха само питейни напитки. До това ли доведе ремонта ? Един ремонт, който да доведе до здравословни проблеми на клиентите ви?
Втори ден си седя вкъщи с разстроено здраве и си ви кълна на ум. А нас вас – моите читататели от Пловдив силно ви препоръчвам да избягвате ресторант Мираж, освен ако не искате да си докарате проблеми и три дни болнични :(

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

4 COMMENTS
 • Мъро
  16 years ago

  Пробвай и “Далия”, намира се на Димитър Талев. За мен това е най-свястният ресторант в Кичука след Шармант-а, разбира се.

 • Ангел
  16 years ago

  Пробвай някой път “При Ицака” до Събота пазара. Имат едно “пиле пиперлия”, което е супер, а предлагат и добро вино отлежаващо в собствени бъчви :). Малко по-надолу към сточна гара има и една друга кръчма ама и забравих името, но и там не е лошо.

 • Kalin4y
  16 years ago

  Илиянче, от храната там е … и докторите го потвърдиха :( Единственото, което ми се прави срещу тях в момента е да им пратя РИОКОС на проверка. Не ми се занимава със съдълища и т.н.

 • Илияна
  16 years ago

  Вилнее един подобен вирус. Да не е от него…

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *