TOP
Популяризация в Интернет Проекти

SEO инструмент за успешно SEO

SEO никога не е било по-лесно!

Водени от тази мисъл, създадохме първият от няколко SEO инструмента, чиято цел е да в бъде помощ на SEO специалиста.

ORM.BG Submitter е инструмент, с който лесно управлявате цялата си мрежа от сателитни сайтове. От едно място може да публикувате уникални статии в WordPress, Joomla, Drupal, wordpress.com, blogger.com и livejournal.com.
Всяко едно URL от публикувана статия, може автоматично да го пускате в twitter.com (скоро и във facebook), както и водещи сайтове за маркиране на новини (social bookmark) – dao.bg, obiavi.biz и trohi.com. По този начин си осигурявате директни dofollow линкове към Вашите сателити, а от там и към основните Ви проекти.

С помощта на ORM Submitter решавате проблемите, свързани с поддържането на мрежа от сайтове, чрез които да подпомагате своите или клиентски SEO проекти. Напълно може да решите въпроса с link building и осигуряване на линкове от качествени източници.
Имате 10, 100, 1000 сайта, чрез които осигурявате линкове за проектите, по които работите. Всичко това Ви отнема по часове на седмица за поддръжка. Забравете вече за това!
Добавете своите сайтове, окажете в кой ден от седмицата и в кой час да се публикува статия, като заедно с това си осигурете тежестта на линкове от twitter и Facebook, директни линкове от trusted сайтове като dao.bg и obiavi.biz и не мислите повече за link building-а на своите проекти!

Повече за SEO инструмента може да научите на адрес www.orm-submitter.com

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
  • Уважавам твоето решение. Но все пак се надявам да се активизираш поне в “Маркетинг и Уебмастърство”. Знаеш, че там си добре дошъл ;)

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *