TOP
Разни

До Триград и обратно

Реших да избягам малко от жегата и лудницата в Пловдив, затова запалихме колата и отидохме в Триград. Няма такава уникална природа и красота. В едно се сливат природата и човек. Хората в Триград са толкова гостоприемни и мили, че чак да се зачуди човек как се намират такива хора в днешно време в България.
Следващите снимки показват село Триград и околността му.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

4 COMMENTS
 • xSEOn
  15 years ago

  @Munsho: то затуй и толкоз “жертви” по улиците. Не ти пожелавам да изпиташ болката на близките им…

  @Калин: каним се и ние от София да скочим натам, ама да се оправи малко времето. Но тази седмица бяхме в Банско и мога да кажа, че и там природата е уникално красива. Лично аз съм очарован от Родопите отдавна, но сега и Пирин ме плени.

 • Muncho
  15 years ago

  Кво па толкоз те карали забити в предното стъкло, на мен от софия толкова ми е писнало, че само 2-3, 2-3та и всички да видиш как за пазят.

  Е имаше и при мен малка ожуелена ламарина, ама всеки адреналин си иска жертви.

 • Kalin4y
  15 years ago
  AUTHOR

  аа тва буйновското сдрело е луда работа. 6-7 километра карах изправен и забит в предното стъкло… хихи :-)

 • Калин
  15 years ago

  Аз бях в този прекрасен район на Родопите през май и един селски гъзар с такава скорост ни караше с колата си през Буйновското ждрело, все едно няма табела “Еднолентов път с насрещно движение!” :D

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *