TOP
Популяризация в Интернет Проекти

Онлайн репутация и SEO услуги

orm онлайн репутация

Стартирах един проект, който представлява агенция за Интернет представяне и популяризирация, изграждане на онлайн репутация и SEO оптимизация на сайтове за търсачките – ORM.BG. Услугите са насочени както към средни и големи фирми, така и към персонално поддръжане на онлайн репутация за политици, спортисти и т.н. Предлагаме напълно завършени и комплексни услуги в e-mail маркегинг и usability услуги (ползваемост на уеб системи и сайтове).
С възможностите, които ни предлага съвременният свят можем да Ви осигурим и пълно медиа планиране и анализ на новините от водещите информационни портали за Вашата марка или продукти.
Целта на ORM.BG е да предлага комплексно решение за Вашият сайт и фирма – от seo оптимизация за търсачките, като Google и Yahoo!, през промотиране на Вашите продукти в Интернет пространството чрез е-маркетингови инструменти и сподоби, до пълен мониторинг на името Ви в интернет и поддръжане на положителна онлайн репутация.

Ако се интересувате какво казват Ваши бивши служители, ако искате да “изчистите” името си в Интернет и да имате добра онлайн репутация, да позиционирате сайта си в челните места на търсачките и да печелите доверието на клиентите си – услугите на ORM.BG са за Вас.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
  • Comment: Anonymous on 14.01.2010

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *