TOP
Популяризация в Интернет

SEO конференция 2011

Както може би сте забелязали, от няколко дни в дясната част на фона на блога има един банер. Да, точно така – на 27 Май 2011 ще се проведе третата по ред SEO конференция в България.
Посещавайки я ще научите много нови и актуални новини, техники и практически съвети за онлайн представянето на Вашият уеб сайт. Ще разберете на какво да наблегнете при SEO оптимизацията на сайта си, за да заеме челни позиции в търсачките. Няма да се пренебрегне и управлението на онлайн репутация, като част от съвременният дигитален маркетинг и PR.

Събитието традиционно ще се проведе в Интер Експо Център София, точно на входа на столицата и няма да се налага да се лутаме из нея…за всички, които са от провинцията, като мен :-) Да не пропуснем и официалният сайт на SEO конференция България – http://searchengines.bg

Както казват и самите организатори – лектори ще бъдат практици, хора, които ежедневно се занимават с всички процеси, участващи в SEO оптимизацията или цялото Интернет представяне на даден уеб сайт в търсачките.

Миналата година в реално време блогвах с впечатления от SEO конференция 2010. Добре се получи, надявам се и тази да имам възможност.

Веднага щом е готова програмата ще я отбележа и в блога. Искрено вярвам, че ще бъдат наистина полезни презентации, а и срещата с колеги никога не е за пренебрегване :-)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anonymous on 03.04.2011

what do you think?

Your email address will not be published.