TOP
Популяризация в Интернет

SEO конференция 2010

Сигурно от една-две седмици сте забелязали банерчето в горната част на сайта за SEO конференция 2010. Да, тя наистина е факт и за втора поредна година ще се състои в Интер Експо Център, град София. Датата на събитието е 11 Юни 2010, а началният час 9:00.

Тази година събитието се очаква да бъде по-голямо и по-грандиозно от миналата година. Все пак и аз съм сред лекторите там :D (последното в кръга на шегата). Повече за самото събитие може да намерите в сайта на SEO конференция 2010 – SEO конференция. Лекциите и презентациите, които ще се изнесат там ще покажат какво трябва да направим и какво трябва да се случи с един нов сайт през целият му жизнен цикъл. Например, Васко от Cloxy.com ще изнесе лекция на тема “SEO за нови сайтове”, Гео ще говори за “Планиране на ефективни SEO кампании”, Станислав Димитров ще презентира темата “Новите възможности за SEO – локални резултати, видео и резултати в реално време”.
SEO конференция 2010
Освен основни SEO техники и практики ще има презентации, които ще отразяват влиянието на SEO и още някой друг фактор за успешен проект. Мартин Попов ще говори за “Видове ефективност в Интернет рекламата”, адаша му или Мартин Линков ще изнесе презентация за “От оптимизация за машини и алгоритми към оптимизация за хора”.

Моята презентация ще бъде на тема “SEO и Usability за един успешен уеб проект”. Надявам се да не се изложа и да присъстващите да останат наистина доволни. Все пак нека не забравяме, че целта на SEO-то е да докара трафик на Вашият уеб сайт, а именно usability или ползваемостта е онзи фактор, който кара посетителите да купуват или възползват от Вашият продукт. На презентацията ще си говорим кога трябва да се приложат двете техники, защо трябва да “работят” в синхрон и как най-добре да ги приложим върху своя проект.

Запознайте се с пълната програма на SEO конференция 2010 и се регистрирайте навреме, защото места почти не останаха!
Надявам се да видим там, защото има какво да се научи от колегите.

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anonymous on 03.06.2010

what do you think?

Your email address will not be published.