TOP

Една много добра презентация на Oggin за вечният спор на какво да заложим SEO или Usability, когато изграждаме своят уеб сайт.

SEO vs. Usability

Виж повече презентации от Oggin.

В презентацията се говори за правилните подходи и взаимовръзките между SEO и ползваемостта на Вашият сайт. Лично аз съм леко раздвоен и не мога да кажа, кое е най-точното. Определено качественото SEO И ползваемостта ще Ви донесат голяяям трафик и повече печалби от уеб сайта Ви.
Огнян ще представи лекцията на Семинар по ползваемост, който е предвиден за днес и се организира от Джими от Лукрат. Навремето с него имахме един конфликтен момент, но всичко си остава там…поне се надявам :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

2 COMMENTS
 • Kalin4y
  15 years ago
  AUTHOR

  Въпреки, че Оги, малко съдържанието на презентацията бяга от заглавието. Темата ти е SEO срещу/против Usability, а в текста е показано даден фактор какво помога за подобряване на ползваемостта и оказва влияние върху търсачките, как се допълват взаимно и т.н. Заглавието ти трябва да е нещо от вида на SEO и Usability за един успешен проект/уеб сайт

 • Ognian Mladenov
  15 years ago

  Много благодарско и за добрите думи и за консултациите и за споделената твоя презентация.

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *