< Browse > Home / SQA / Blog article: Отзиви от QA семинара

| Mobile | RSS

Отзиви от QA семинара

November 28th, 2007 | Без коментари | Публикувано в SQA

Всичко мина и замина. Обаче…
получи се един наистина ефективен и достоен семинар, на който присъстваха към 100-120 души. Има хора дошли от София, Шумен и Варна за семинара. Екипи от Верео, Бианор, CNSys, QualityHouse, industria.com и много други :) (просто не ги разпознах из посетителите, за което искрено се извинявам).
Трите лекции минаха безпроблемно, а лекторите показаха класа и опит. Всички отзиви можете да видите на www.SQA-Bulgaria.Info .
С две думи – добро семинарче :) Плановете ми са то да се повтори след Нова година, към края на Януари в София. За там вече ще има и по-голяма посещаемост, а и надявам се по-голяма подкрепа. Светлин Наков от БАРС обеща да намери зала за провеждането на мероприятието…какво по-хубаво от това.
Винаги съм смятал семинарчетата за добра платформа за създаване на нови контакти и приятели. Така и се случи на този. Снимки, материали и презентациите можете да намерите във форума – за всеки които желае де.

About the author

Kalin4y Консултант по управление на онлайн репутация (ORM), е-PR и e-маркетинг, SEO оптимизация и email маркетинг. За контакти e-mail: [email protected], skype: kalin4y_eha или Google

Leave a Reply 2148 views, 1 so far today |

Leave a Reply