TOP
Бизнес Проекти

Семинари от ОРМ.БГ

От доста време, може би над година, ми се въртяха идеи и най-накрая намерих време да ги осъществя.
Преди седмица се “роди” и инициативата – “От пловдивчани за пловдивчани” или по-точно с колегата Борислав Арапчев решихме да предадем малко от нашите знания, натрупани с годините, на нашите съграждани. Пък и нашите инициативи тепърва предстоят :)

Да започнем и с първата от тях. ОРМ.БГ, в партньорство с Идея Студио, организират 4 поредни семинара. Повече за тях може да намерите на страницата за семинарите.
Първият от тях ще е в две части и е на тема “SEO оптимизация”. На 02.12.2011 и 13.01.2012 в парк-хотел Пловдив ще Ви учим как да оптимизирате сайта си и как да го класирате на по-челни места на търсачките.

Освен за SEO, на другите два семинара ще си говорим за e-mail маркетинг и управление на онлайн репутация. Ако искате да научите как да изпращате успешни имейл кампании, как да грабнете вниманието на потребителите и как да рекламират/продавате успешно с имейл – това е за Вас! За всички онези, които онлайн имиджа е освен фактор за успех и искат да разберат как да подобрят репутацията си, как да се справят с “дразнителите” из форумите и как се справят в момент на ПР криза – семинарът за управление на онлайн репутация е точното място.

Повече за самата програма – www.seminar.orm.bg.

И нека не забравяме – най-доброто тепърва предстои! :)

Калин Василев

Създател и мечтател. Силно вярвам, че човек трябва "да си купи акъл", за да бъде устойчив и силен в променяща се постоянно среда. Може да ме намерите във Facebook или Google

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anonymous on 11.11.2011

what do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *